Gyakran Ismételt Kérdések A szakmai, műszaki tudnivalók, vadháló, drótháló, kerítés építéshez, valamint kerítés telepítéshez kapcsolódó kérdések és válaszok egyaránt megtalálhatóak azok számára, akik információt keresnek vadvédelmi kerítés, mechanikai kerítés témájában.

Várjuk az Ön kérdéseit is, küldje el nekünk!

Miért jobb a TORNADO csúszásmentes vadháló, mint a panel?

Tekercsekben könnyebben mozgatható, mint egy táblás anyag, rugalmas és egyben szakadásbiztos kerítésmezőt lehet létrehozni belőle.
Jól kopírozhatók vele a talaj egyenletlenségek a telepítési hossz az egalizált tekercseknek köszönhetően, könnyen ellenőrizhető nincs átfedésből származó veszteség, ami 1 panel esetében akár 2 x 20 cm is lehet.
A rugalmas szerkezete miatt elhanyagolható a „szemöldökfa”, de amennyiben optikai védelemre szükség van úgy ajánljuk a jól feszíthető rozsdamenetes szálakkal átszőtt UV stabil, PP 1 cm széles szalagot.
A fonatszerkezet domborzati viszonyoktól függően megengedi az 5 akár 6 m-s soros oszloptávolságokat is, de megköveteli a sarok-, törés- és végpontok szakszerű elkészítését.
3 ha-os terület esetén, amelynél 800 fm nyomvonal hosszal számolunk, panel esetében 222 db oszlopot igényel, Tornado fonat alkalmazásával 160 db oszlop szükséges optimális esetben.
A fonat megfelelő karbantartás mellett szinte veszteség nélkül visszanyerhető, és másik telepítéstvédő kerítésként ismét funkcióba állítható.

Miért jobb a csúszásmentes csomózású vadháló?

A hagyományos hurkolt kivitel vízszintes két irányból érkező csavart függőleges
kötőszál darabokból készül.Extrém fizikai igénybevételnek kitett
helyeken alkalmazása nem javasolt.FLEX csomó
Gyakorlati tapasztalatok alapján kiemelkedően jó minőséget és rugalmas
kerítésmezőt a csúszásmentes csomózással készült drótfonat nyújt.
Kivételesen hosszú élettartam, nagy igénybevételnek kitett helyeken is az
igazi megoldás. TITAN csomó

1 2 3

A vadaskertek legfőbb őrzésibiztonsági eszköze a vadháló.

Egy kreatív farmtechnikai megoldás a kerítésépítés, ahol a folyamatos innováció eredménye egy ár-értéknek megfelelő időtálló kerítésrendszer, mely mechanikus kerítéseknél a TORNADO drótfonat akár TORUS Quadlock akár TITÁN Stiffstay csomózással készült kerítéstermékek, melyek csúszásmentesek. A huzaltermék szakmában a tökéletes fejlesztéssel eltöltött évek lenyomata mindkét típusú vadháló, melyek OPTIMUM és PRÉMIUM minőséggel járulnak hozzá a tökéletesen feszített kerítésmező kialakításához.

Amit vezérképviseletünk és szakkereskedésünk garantál:

  • megbízható minőség,
  • szaktanácsadás,
  • átgondolt tervezés,
  • precíz kivitelezés,
  • garancia,
  • tapasztalat,

melyeket igazolnak a referenciák.